2011. december 31., szombat

Új év, új technika :)

Nekem részben ezt hozta a Jézuska: Fimo gyurma készlet. Nagyon szuper, még sose próbáltam. Előszedtem "gyurma tudományom", és ezt sikerült elsőre összehozni. Annyira rég volt már, hogy gyurmáztam, talán alsós koromban....:) No egyből utána néztem a neten, milyen technikák vannak, hogyan kell dolgozni vele, stb...
Nem mondom, hogy mindegyik "gyöngyöt" fel fogom tudni használni, talán nem alakítottam annyira jól ki mindet, de a következő úgyis jobb lesz!:)

Tegnap nem bírtam ki, és egyikből már készítettem is egy szép medált! A fotót még nem készítettem el, talán majd jövőre...:)


Minden kedves olvasómnak nagyon boldog új évet kívánok!

2011. december 30., péntek

pajzsvirág II.

Szintén ajándéknak készült. Ha tudnék horgolni, akkor a lánc részét így készítettem volna el ennek az ékszernek is, hiszen megérdemelnék. Azt hiszem lesz mit tanulnom az új évben....

2011. december 23., péntek

pajzsvirág

Szintén karira készítettem. :) A gyöngyök pedig swari igazgyöngy utánzat, ami igazán különlegessé teszi az ékszert, és jó vele dolgozni!

Minta: Krisztagyöngy 
Nagyon köszönöm a mintát, szerettem fűzni!


2011. december 20., kedd

2011. december 7., szerda

Glória medál



Megpróbáltam eredeti színeiben megmutatni, de ez most elég nehéz. Mindenképp ki akartam próbálni a swari-igazgyöngy utánzatot, és ez lett belőle... Nagyon mutatós szerintem, és ehhez a karkötőhöz készítettem a nyakláncot. Nem tudom mire kellene tennem a medált, a fekete bőr-szalag ideiglenes.

A medált saját tervezés alapján készítettem.

2011. december 1., csütörtök

adventi kalendárium

Ezt a kalendáriumot a barátomnak készítettem, még pár éve.... Azóta hagyomány lett a zsákocskák feltöltése adventre. Nagyon sok finomságot rejteget a kalendárium. :)

Mindenkinek áldott adventi időszakot kívánok, és sok fűzögetést!!!